100% blog

Blog a százalék-, kamat-, kamatos kamat számításokhoz. A számítások elvégzéséhez és ami a számítások elvégzéséhez kell :-)
Így látom, így gondolom, ...és TE?
Dátum kalkulátor - dátumhoz hozzáadás vagy kivonás

Bővült a dátum és idő kalkulátor egy új dátum funkcióval: kezdődátumhoz hozzáadás vagy kivonás, éveket, hónapokat, napokat. A legbiztosabb, ha kipróbálod, Dátum kalkulátor - Dátum hozzáadás vagy kivonás

Bruttó nettó számítás 2022-ben, mennyi az áfa? 2023-ban is változatlan :-)

Bruttó nettó számítás 2022-ben, mennyi az áfa? Nem csak 2022-ben, egyébként is különösen kritikus a bruttó árból kiszámítani a nettó árat, nem egy egyszerű százalékszámítás. Áfa kalkulátor

Útnyilvántartással a chiphiány ellen 2022-ben

Az utóbbi időben rengeteg kihívással küzd meg az egész autóipar, nem véletlen, hogy nagy dilemma előtt állnak a vásárlók és a lízingelni vágyók is. Cikkünkben az utóbbiakkal foglalkozunk és azzal, hogy milyen lehetőségek állnak a lízingesek előtt 2022-ben.

Futamidő kamatszámításhoz - miben adjam meg? mindegy!

Futamidő a kérdéses, kamatszámításnál. Kamat vagy kamatos kamat, ez sem mindegy, hiszen pénzről van szó. Futamidő milyen egységben, miben adjam meg? gondolkodjunk együtt.

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok és a kalkulátorok

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok program működése hasonló a kalkulátorokéhoz.

Cél a tudás azonnali ellenőrzése, folyamatos fejlődés, mindez online, interaktív gyakorlófeladatok mentén. Szükséges hozzá egy böngésző, internet kapcsolat. Ugye, nem is sok?