100% blog

Blog a százalék-, kamat-, kamatos kamat számításokhoz. A számítások elvégzéséhez és ami a számítások elvégzéséhez kell :-)
Így látom, így gondolom, ...és TE?
Futamidő kamatszámításhoz - miben adjam meg? mindegy!

Futamidő a kérdéses, kamatszámításnál. Kamat vagy kamatos kamat, ez sem mindegy, hiszen pénzről van szó. Futamidő milyen egységben, miben adjam meg? gondolkodjunk együtt.

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok és a kalkulátorok

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok program működése hasonló a kalkulátorokéhoz.

Cél a tudás azonnali ellenőrzése, folyamatos fejlődés, mindez online, interaktív gyakorlófeladatok mentén. Szükséges hozzá egy böngésző, internet kapcsolat. Ugye, nem is sok?

Táplálék-kiegészítő, vitamin, fehérje készítmény - a számításokhoz, az informatikusoknak is

Sokan nem hiszik el, de nagyon fárasztó tud lenni a számítógépes munka - ahogy minden ülőmunka. Kártékony az egészségre. Mi kell az informatikusoknak ehhez a munkához? Mi kell a számításokat végző netezőknek? ...mesélek neked erről, én már 46. éve ülök a számítógép mellett/előtt/ alatt :-) najó, alatta azért nem :-)

Használt laptop az üzlethez, informatikához és számításokhoz

Használt laptop? Mi magyarok szorult anyagi helyzetünkben szoktunk használtat venni, de ez a számítógépekre és laptopokra az anyagiakon túl, a kínálat beszűkülése is rávitt használt gépek vásárlására. Pandémia 2020-21 Mo.

Bruttó nettó számítása oda-vissza, áfával :-)

Bruttó-nettó számítása nem ugyanaz, mintha százalékszámítást végeznénk. Visszafelé nem ugyanaz, azaz a bruttóból nem úgy számítjuk a nettót, ahogy a százalékszámításnál a százalék kivonását vagy a százalékkal csökkentett értéket!