Dátum

Dátum és naptár, számítások dátummal

Dátum számítások, számítások a dátumokkal.

Remélt tartalmak ismeretek és leírások, tutoriálok és online kalkulátorok. Dátum kalkulátor

Kérdezd meg szökőév-e?!

Szökőév-e a megadott év? Csak írd be az évszámot és már láthatod is szökőév-e vagy sem, mikor volt előtte és mikor lesz utána.

Mi az a szökőév?

A szökőév egy olyan év, amelyben egy napot hozzáadnak a hagyományos-, Gergely naptár szerinti 365 napos naptári évhez, annak érdekében, hogy kiegyenlítsék a Nap körüli keringési idő (egy év) és a naptári évek közötti különbséget.

Szökőév kalkulátor
Hány éves vagyok? Életkor kiszámítása, kor kalkulátor

Életkor kalkulátor. Kiszámíthatod ezzel a kalkulátorral, hány éves vagy ma, mennyi idősek voltunk egy bizonyos időpontban(pl gyerekek születésekor), akár a mai napon is. Hány éves szokásos módon és más módokon: pl hány hónap, hány nap stb. jelent az életkorom. Hány napunk telt születésünk óta, hány óra, hány perc vagy éppen másodperc.

Életkor kalkulátor, hány éves vagyok
Dátum kalkulátor - dátumhoz hozzáadás vagy kivonás

Bővült a dátum és idő kalkulátor egy új dátum funkcióval: kezdődátumhoz hozzáadás vagy kivonás, éveket, hónapokat, napokat. A legbiztosabb, ha kipróbálod, Dátum kalkulátor - Dátum hozzáadás vagy kivonás

számítások dátumokkal és idővel avagy naptár kalkulátor

Dátum kalkulátor a dátumokkal való számításokhoz: két dátum között eltelt idő kalkulátor, naptári nap számláló, hét számláló, hónap számláló, év számláló ...a határidő kalkulátor számítja ki mikor telik le a megadott idő intervallum, azaz a határidő mikor jár le, a kezdő dátumhoz képest.

Dátum kalkulátorok, számítások a dátumokkal és időpontokkal