Üdv a százalék számításoknál

Blog témája: 
Üdv a százalék számításoknál

Százalék számítások - Máris megtetted az első lépést affelé, hogy gondolkodva, egyszerűen és könnyedén tudd a számításokat elvégezni, jó helyen jársz :-) Kalkulátor a számítások elvégzéséhez, ellenőrzéséhez. Kibővített százalékszámítások, pl az egyszerű kamat-, a kamatos kamat számítása, bruttó-nettó ár számítások, idő és dátum számítások, nyugdíjemelés, watt-lumen, ...Neked is lehet online kalkulátorod, csak választanod kell :)

Százalék Számítások weboldal célja

Megmutatni és megtanítani számolni a százalékokkal, táblázatkezelővel, egyéb eszközökkel. Adok tippeket, mutatok trükköket, profi fogásokat.
A gyors számításokhoz kalkulátorokat és azonnal bevethető számításokat bocsátok a rendelkezésetekre. A kalkulátorok témaköre szerteágazó területekről, pl a matematikai számítások, pénzügyi számítások, áfa számítások, kedvezmények számítása, értékcsökkenések, teljesítmények növekedése, csökkenése, ...és amit még eztán javasolsz :-)

Üdvözöllek, kívánom találd meg Te is az örömödet a számításokkal! A tartalom úgy fog bővülni a terveim szerint, ahogy azt én gondolom egymásra építeni.
Észrevétel, kérés, kérdés bármikor jöhet! Válasz 'soron kívül', terveken felül! Szólj hozzá, mondd el szerinted miről kellene beszélnem, írnom,

köszönöm ha megtisztelsz kérdéseddel, kéréseddel, ezzel segítve a tartalom-, mindenki kedvére történő alakulását.

Geva

ui.: ha még nem találod amit kerestél, akkor ajánlom figyelmedbe a GevaPC Tudástár Táblázatkezelésről szóló írásait, ismeretanyagát.

Kalkulátorok a számításokhoz