Online kalkulátort kérsz?

Online kalkulátort kérsz? Tessék, egy kalkulátor

Online kalkulátorra lenne szüksége a weboldalad látogatóinak, felhasználóidnak?

...szívesen adok neked is egyet a weboldaladra, külön neked kódolva - hogy a saját felhasználóidat jobban tudd támogatni.

Hálásak lesznek neked, ha problémáik megoldására ajánlod a GevaPC százalékszámításokhoz és kamatszámításokhoz elkészített online kalkulátorait.

Melyik kalkulátorra lenne leginkább szükségük?

Válaszd ki, tudasd velem az alább található űrlap kitöltésével és elküldésével!

Rövid idő alatt megbeszélhetjük a részleteket és le is bonyolítjuk.

Nem találod a felhasználóid számára legmegfelelőbbet?

Semmi aggodalom, elkészítem! Ha megfelelő, akkor itt a Számítások honlapon készítem el neked azt, majd ezt követően kérheted a honlapodra történő beágyazását.

  • ezt a lehetőséget csakis százalékszámítással kapcsolatos számításokhoz tudom ajánlani!

Egy kalkulátort - a feltételemnek megfelelő számításokra - ingyen adok egy weboldaladra!

  • ha több kalkulátorra lenne szükséged, akkor jelezd és már küldöm is az árajánlatomat, a kalkulátor bonyolultságától-, azaz a munka igényétől függő árral.

 

A felhasználóid, látogatóid elégedettek lesznek, hiszen érzik a törődésedet, tudják hogy mellettük vagy a problémáik/feladataik megoldásában.

Online kalkulátort szeretnél, de önálló-, saját és kizárólagos online kalkulátort?

...vagy a honlapod adatai alapján szeretnéd a kalkulátort, akkor azt bizony nálad kell elkészíteni, a Te honlapodon. Ha megtisztelsz a bizalmaddal és elmondod milyen számításra lenne szükség, akkor készítek egy ajánlatot a megoldásra, árajánlattal egyetemben.

Online kalkulátor kérő:

Fontos:

  • a kalkulátoraim egy feltörekvő, pörgő-forgó honlapon találhatóak, egyre nagyobb forgalommal! A kalkulátorom beépítésével a weboldalad + linkerőt is kap!
  • fenntartom magamnak a jogot, hogy eldöntsem mely honlapokra kerülhet fel a kalkulátorom, köszönöm ha tiszteletben tartod a munkámat.
  • a beillesztés módját a kalkulátorok kódja oldalon láthatod.
Kalkulátor
Igénylő
Maradt még valami?
...igen, hogy még szólhass, hogy szólhassak :)

Ha mindent leírtál és megadtál nekem a kalkulátor igényléséhez, akkor katt! Küld és mihamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Köszönettel

Geva