Blogok

Üdv a százalék számításoknál

Máris megtetted az első lépést affelé, hogy gondolkodva, egyszerűen és könnyedén tudd a számításokat, jó helyen jársz :-) Elsősorban a százalékszámításokat vesszük elő, de mivel más fogalmak és számítások is kapcsolódnak a százalékszámításhoz - pl az egyszerű kamat-, a kamatos kamat számítása, bruttó-nettó ár számítások, watt-lumen, ...

Útnyilvántartással a chiphiány ellen 2022-ben

Az utóbbi időben rengeteg kihívással küzd meg az egész autóipar, nem véletlen, hogy nagy dilemma előtt állnak a vásárlók és a lízingelni vágyók is. Cikkünkben az utóbbiakkal foglalkozunk és azzal, hogy milyen lehetőségek állnak a lízingesek előtt 2022-ben.

Futamidő kamatszámításhoz - miben adjam meg? mindegy!

Futamidő a kérdéses, kamatszámításnál. Kamat vagy kamatos kamat, ez sem mindegy, hiszen pénzről van szó. Futamidő milyen egységben, miben adjam meg? gondolkodjunk együtt.

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok és a kalkulátorok

Angol középfokú nyelvvizsga feladatok program működése hasonló a kalkulátorokéhoz.

Cél a tudás azonnali ellenőrzése, folyamatos fejlődés, mindez online, interaktív gyakorlófeladatok mentén. Szükséges hozzá egy böngésző, internet kapcsolat. Ugye, nem is sok?

Táplálék-kiegészítő, vitamin, fehérje készítmény - a számításokhoz, az informatikusoknak is

Sokan nem hiszik el, de nagyon fárasztó tud lenni a számítógépes munka - ahogy minden ülőmunka. Kártékony az egészségre. Mi kell az informatikusoknak ehhez a munkához? Mi kell a számításokat végző netezőknek? ...mesélek neked erről, én már 46. éve ülök a számítógép mellett/előtt/ alatt :-) najó, alatta azért nem :-)

Kalkulátorok a számításokhoz

WhitePress Tartalommarketing Platform