Kalkulátorok

Online kalkulátorok százalék-, kamat- és kamatos kamat számításához. Válassz kalkulátort, a használathoz tippeket és magyarázatokat kapsz a kalkulátor oldalán.

Nyugdíjkalkulátorok - 2022. nyugdíjemelések számításai

Nyugdíjkalkulátorok 2022-ben, támogatja a várható nyugdíj kalkulását, kiszámítását.

Nyugdíjkalkulátor 2023-ra

Nyugdíjkalkulátor 2023-s évi nyugdíjmelelések-, nyugdíjkorrekciók, 13. havi nyugdíj számításokhoz, a helyzet alakulásától függően, több is.

Nyugdíjemelés-, nyugdíjkalkulátor 2023. január, 13. havi nyugdíj februári kifizetéssel

A nyugdíjemelés alapja a decemberi nyugdíj, nyugdíjszerű ellátás összege. Azonnal használható, amint a novemberi nyugdíjemelés megtörtént.

Százalékszámítás kalkulátor

A százalékszámítás kalkulátor egyszerű százalék számítást tesz lehetővé, online, százalék képlet nélkül, számológép- vagy táblázatkezelő nélkül. Százalék számító azonnali eredménnyel: százalékláb kalkulátor, százalék érték kalkulátor, százalék alap kalkulátor, százalék hozzáadása és százalék kivonása kalkulátorok.

A  lehetséges variációk bármelyikét számolhatod a lentebbi százalék kalkulátorokkal: válaszd ki a számításodhoz a kalkulátort, vidd be a adatokat és kattints a Számold feliratú gombon! Ennyi, s már láthatod is a számítás eredményét.

Százalék hozzáadása kalkulátor

Százalék hozzáadása = Alap értékének növelése azzal a százalékértékkel, amelyhez ismerjük a százalék lábat

(pl a bruttó ár kiszámítása a nettó árból, az áfa összegével növelve)

Százalék kivonása kalkulátor

Százalék kivonása, azaz egy érték csökkentése megadott százaléknyi értékével. Ez százalékszámítás, nem vitás, a többi már magyarázatra szorul, de itt találod az online kalkulátort is, a százalék kivonására, nézd csak tovább!

Tört kalkulátor, online számítások törtekkel, vegyes törtekkel

Tört kalkulátor online, törtekkel és vegyes törtekkel történő számításokhoz. Alapműveletek, törtek és vegyes törtek összadása és kivonása, törtek és vegyes törtek szorozása, osztása. Bajos még a fejben számolása is! Ha csak kiszámolnád, itt van a kalkulátor.

Kamatszámítás kalkulátor

Kamatszámítás - egyszerű kamat - kiszámítása,  online kalkulátor. A kamatszámítás mindenképpen a százalékszámítás speciális esete, valójában százalékszámításról van szó.

Alább az egyszerű kamatszámítás kalkulátorát találod. A kamatos kamatszámítást végző kalkulátorokhoz kattints a Kamatos kamatszámítás kalkulátorra.

Kamatos kamat kalkulátor

Kamatos kamat kalkulátor kell ha a számításban az alaptőke kamatfizetési periódusonként - évente, havonta, naponta... - nő a kamat összegével. Bonyolult képlete van, de itt az online kamatos kamat számítás kalkulátor! Írd be a forrásadatokat és csak egy kattintás a Számolj! gombon :-)

Bruttó Nettó - oda-vissza - kalkulátor 2021

Bruttó Nettó árak számításához kalkulátorok, oda és vissza. Mint azt tudjuk, némileg különbözik ez a számítás a százalékszámításhoz képest.

Áfa kalkulátor 2023 áfa számítások

Az áfa kalkulátor 2023 év elején. Kérdeztétek mennyi az áfa 2023-ban. A százalékláb értékei ugyanazok, mint amelyek 2022-ben voltak az áfa százaléklábak, azaz  5%, 18% és 27% Év közbeni változásokat azonnal követem a kalkulátorral. Az áfa mértékére vonatkozó számításoknál más százalékláb is lehet az eredmény.

Ingatlan bérbeadás kalkulátor, társasházaknak

Az ingatlant bérbeadó társasház számításait könnyíti meg a kalkulátorunk.

Ingatlan bérbeadás kalkulátor - Mennyi marad a társasháznak?

Kalkolátorunk társasházak használatára készült. A társasház kiad egy ingatlant, irodát, üres helyiséget, akkor speciális számítás kapcsolódik a befolyó bérleti díjhoz:

Jelenérték kalkulátor

A jelenérték kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatjuk mekkora legyen a jelenérték - azaz mekkora összeget fektessünk be ahhoz, hogy a futamidő végén a remélt jövőértékhez jussunk.

A számítás attól függ, hogy a befektetésünk kamatos kamattal fog kamatozni vagy egyszerű kamat számítással.

Albérlet adózás kalkulátor, ingatlan bérbeadás kalkulátor

Albérlet adózás kalkulátor, albérleti díj utáni adózás kalkulátor, magánszemélyek számára.

Albérlet adózás kalkulátor, albérleti díj kalkulátor, ingatlan kalkulátor, magánszemély kiadóknak

Amikor magánszemélyként kiadjuk a lakóingatlanunkat, lakást, szobát, házat, ... akkor az ebből származó bevétel jövedelemnek minősül, így adót kell utána fizetnünk.

Jövőérték kalkulátor - kamat-, kamatos kamat számításoknál

Jövőérték kalkulátor - akkor van rá szükség, ha szeretnénk kiszámítani a jelenleg befektetett pénzünk, adott kamat alkalmazása esetén, meghatározott futamidő alatt elért értékét. Kamatszámítás jövőérték kalkulátor, kamatos kamatszámítás jövőérték számítás kalkulátorok, és itt találod a kamatos kamatszámításnál értelmezett átlagos jövőérték számítás kalkulátorát is.

Burkolat - padló-, fal burkolatok- és egyéb felületek - kalkulátor

Burkolat kalkulátor kiszámolja a burkolat szükségletet: megadandók a borkolandó felület méretei, valamint az, hogy a kiválasztott-, megvásárolandó burkolat mekkora felület burkolására elegendő.

Dátum kalkulátorok, számítások a dátumokkal és időpontokkal

Dátum kalkulátor a dátumokkal való számításokhoz: két dátum között eltelt idő kalkulátor, naptári nap számláló, hét számláló, hónap számláló, év számláló ...a határidő kalkulátor számítja ki mikor telik le a megadott idő intervallum, azaz a határidő mikor jár le, a kezdő dátumhoz képest.

Watt Lumen online konvertáló kalkulátor

Watt ---> Lumen számítás - a LED fényforrás teljesítménye (Watt -ban megadva) mekkora fényerőt(Lumen) ad? Online Watt Lumen konvertáló kalkulátor.

Lumen ---> Watt számítás - Bizonyos LED fényerő(Lumenben megadva) mekkora telejítményből adódhat? Online Lumen Watt konvertáló kalkulátor.

Százalék kalkulátor GYORS

Csak beírod az ismert értékeket ezen százalék kalkulátor beviteli mezőibe, kattintasz és már ki is számolta.

Most magyarázatok és sok szöveg nélkül, a gyors és egyszerű megoldásért. Az induláshoz adott százalék számítási feladat alapján könnyedén el tudod dönteni hova mit írj a konkrét számításodhoz.