Kalkulátorok

Online kalkulátorok százalék-, kamat- és kamatos kamat számításához. Válassz kalkulátort, a használathoz tippeket és magyarázatokat kapsz a kalkulátor oldalán.

Nyugdíjkalkulátorok - 2022. nyugdíjemelések számításai

Nyugdíjkalkulátorok 2022-ben, támogatja a várható nyugdíj kalkulását, kiszámítását.

Nyugdíjkalkulátor 2023-ra

Nyugdíjkalkulátor 2023-s évi nyugdíjmelelések-, nyugdíjkorrekciók, 13. havi nyugdíj számításokhoz. Nyugdíjkalkulátor 2023 évi novemberi nyugdíjemelés és egyösszegű korrekció kiszámításához. A novemberi nyugdíj prémium minden bizonnyal csak arra lesz jó, hogy kiszámolhassuk mennyi lenne a nyugdíjprémium, ha...

Nyugdíjemelés kalkulátor 2024.

Nyugdíjkalkulátor 2024. a nyugdíjemelés kalkulációja-, számítása 2024 évre, januárra, februárra.

2024. január hónapban nyugdíjemelést kap - a törvény szerint -, aki 2023-ban min. 1 napot nyugdíjas volt.

Életkor kalkulátor, hány éves vagyok

Életkor kalkulátor. Kiszámíthatod ezzel a kalkulátorral, hány éves vagy ma, mennyi idősek voltunk egy bizonyos időpontban(pl gyerekek születésekor), akár a mai napon is. Hány éves szokásos módon és más módokon: pl hány hónap, hány nap stb. jelent az életkorom. Hány napunk telt születésünk óta, hány óra, hány perc vagy éppen másodperc.

BMI kalkulátor, BMI index kalkulátor

A BMI kalkulátor neve az angol Body Mass Index-, azaz a testtömegindex rövidítése. A testtömeg-index (BMI) kalkulátor segítségével megállapítható, hogy a testmagasságához képest egészséges testsúly tartományba esik-e. Szeretné tudni, hogy a súlya ideális-e, túlsúlyos vagy alultáplált-e a magassága és súlya alapján?

Százalékszámítás kalkulátor

A százalékszámítás kalkulátor egyszerű százalék számítást tesz lehetővé, online, százalék képlet nélkül, számológép- vagy táblázatkezelő nélkül. Százalék számító azonnali eredménnyel: százalékláb kalkulátor, százalék érték kalkulátor, százalék alap kalkulátor, százalék hozzáadása és százalék kivonása kalkulátorok.

A  lehetséges variációk bármelyikét számolhatod a lentebbi százalék kalkulátorokkal: válaszd ki a számításodhoz a kalkulátort, vidd be a adatokat és kattints a Számold feliratú gombon! Ennyi, s már láthatod is a százalék számítás eredményét.

Szökőév kalkulátor

Szökőév-e a megadott év? Csak írd be az évszámot és már láthatod is szökőév-e vagy sem, mikor volt előtte és mikor lesz utána.

Mi az a szökőév?

A szökőév egy olyan év, amelyben egy napot hozzáadnak a hagyományos-, Gergely naptár szerinti 365 napos naptári évhez, annak érdekében, hogy kiegyenlítsék a Nap körüli keringési idő (egy év) és a naptári évek közötti különbséget.

Százalék hozzáadása kalkulátor

Százalék hozzáadása = Alap értékének növelése azzal a százalékértékkel, amelyhez ismerjük a százalék lábat

(pl a bruttó ár kiszámítása a nettó árból, az áfa összegével növelve)

Százalék kivonása kalkulátor

Százalék kivonása, azaz egy érték csökkentése megadott százaléknyi értékével. Ez százalékszámítás, nem vitás, a többi már magyarázatra szorul, de itt találod az online kalkulátort is, a százalék kivonására, nézd csak tovább!

Kamatszámítás kalkulátor

Kamatszámítás - egyszerű kamat - kiszámítása,  online kalkulátor. A kamatszámítás mindenképpen a százalékszámítás speciális esete, valójában százalékszámításról van szó.

Alább az egyszerű kamatszámítás kalkulátorát találod. A kamatos kamatszámítást végző kalkulátorokhoz kattints a Kamatos kamatszámítás kalkulátorra.

Kamatos kamat kalkulátor

Kamatos kamat kalkulátor kell ha a számításban az alaptőke kamatfizetési periódusonként - évente, havonta, naponta... - nő a kamat összegével. Bonyolult képlete van, de itt az online kamatos kamat számítás kalkulátor! Írd be a forrásadatokat és csak egy kattintás a Számolj! gombon :-)

Tört kalkulátor, online számítások törtekkel, vegyes törtekkel

Tört kalkulátor online, törtekkel és vegyes törtekkel történő számításokhoz. Alapműveletek, törtek és vegyes törtek összadása és kivonása, törtek és vegyes törtek szorozása, osztása. Bajos még a fejben számolása is! Ha csak kiszámolnád, itt van a kalkulátor.

Bruttó Nettó - oda-vissza - kalkulátor 2021

Bruttó Nettó kalkulátor az árak számítása, oda és vissza. Mint azt tudjuk, az árak számítása némileg eltér a matematikai százalékszámítástól. Erre utalnak az árszámítás fogalmai is: bruttó ár, nettó ár, áfa és az áfa kulcs. ezek az elsődleges fogalmak, amelyek az árak számításnál szóbajöhetnek:

Áfa kalkulátor 2024 áfa számítások

Az áfa kalkulátor 2024 év elején. Kérdeztétek mennyi az áfa 2024-ben. A százalékláb értékei ugyanazok, mint amelyek 2023-ban voltak az áfa százaléklábak, azaz az áfa kulcsok  5%, 18% és 27% Év közbeni változásokat azonnal követem a kalkulátorral. Az áfa mértékére vonatkozó számításoknál más százalékláb is lehet az eredmény.

Ingatlan bérbeadás kalkulátor, társasházaknak

Az ingatlant bérbeadó társasház számításait könnyíti meg a kalkulátorunk. Magánszemélyeknek az albérlet adózás kalkulátorunk a megfelelő, az albérleti díj és a kapcsolódó szja számításához.

Albérlet adózás kalkulátor, albérlet utáni szja 2024.

Albérlet adózás kalkulátor, albérlet utáni adózás kalkulátor, magánszemélyek számára, 2024-ben.

Jelenérték kalkulátor

A jelenérték kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatjuk mekkora legyen a jelenérték - azaz mekkora összeget fektessünk be ahhoz, hogy a futamidő végén a remélt jövőértékhez jussunk.

A számítás attól függ, hogy a befektetésünk kamatos kamattal fog kamatozni vagy egyszerű kamat számítással.

Jövőérték kalkulátor - kamat-, kamatos kamat számításoknál

Jövőérték kalkulátor - akkor van rá szükség, ha szeretnénk kiszámítani a jelenleg befektetett pénzünk, adott kamat alkalmazása esetén, meghatározott futamidő alatt elért értékét. Kamatszámítás jövőérték kalkulátor, kamatos kamatszámítás jövőérték számítás kalkulátorok, és itt találod a kamatos kamatszámításnál értelmezett átlagos jövőérték számítás kalkulátorát is.

 

Burkolat - padló-, fal burkolatok- és egyéb felületek - kalkulátor

Burkolat kalkulátor kiszámolja a burkolat szükségletet: megadandók a borkolandó felület méretei, valamint az, hogy a kiválasztott-, megvásárolandó burkolat mekkora felület burkolására elegendő.

Dátum kalkulátorok, számítások a dátumokkal és időpontokkal

Dátum kalkulátor a dátumokkal való számításokhoz: két dátum között eltelt idő kalkulátor, naptári nap számláló, hét számláló, hónap számláló, év számláló ...a határidő kalkulátor számítja ki mikor telik le a megadott idő intervallum, azaz a határidő mikor jár le, a kezdő dátumhoz képest.

Watt Lumen online konvertáló kalkulátor

Watt ---> Lumen számítás - a LED fényforrás teljesítménye (Watt -ban megadva) mekkora fényerőt(Lumen) ad? Online Watt Lumen konvertáló kalkulátor.

Lumen ---> Watt számítás - Bizonyos LED fényerő(Lumenben megadva) mekkora telejítményből adódhat? Online Lumen Watt konvertáló kalkulátor.

Százalék kalkulátor GYORS

Százalék kalkulátor gyorsan és egyszerűen. Válaszd azt a kalkulátort, amelynél a kérdés a legjobban hasonlít a saját kérdésedre! Írd be az ismert értékeket a beviteli mezőkbe, kattints és már ki is számolta.