A számításokhoz kell még táplálék-kiegészítő, vitamin és fehérje készítmény

Blog témája: 
Táplálék-kiegészítő, vitamin, fehérje készítmény - a számításokhoz, az informatikusoknak is

Sokan nem hiszik el, de nagyon fárasztó tud lenni a számítógépes munka - ahogy minden ülőmunka. Kártékony az egészségre. Mi kell az informatikusoknak ehhez a munkához? Mi kell a számításokat végző netezőknek? ...mesélek neked erről, én már 46. éve ülök a számítógép mellett/előtt/ alatt :-) najó, alatta azért nem :-)

Óránként fel kell állni és torna

Jó, jó, tudom, sokan mondták már, rendszeresen fel kell állni, sétálgatni, netán tornázni. Jól is esik 5-10 perces mozgás közben, főleg ha ez a szabadlevegőn valósul meg. Tettem ezt világ életemben én is, csak minden bizonnyal nem elég sűrűn. Nem értem el a célt, finoman szólva van elég bajom az ülőmunka miatt:

  • Amikor fejjel dolgozik valaki, könnyen belefeledkezik a munkába. A hatékony munkához igen, bele kell mélyedni a témába és nem megengedhető, hogy óránként onnét felugráljak. 10 perc séta és már azt sem tudom hol tartottam! Mi marad belőle így?
  • Marad a munkától függő 'mozgás'. Egy kis séta, egy kis mozgás, amikor a munkával olyan pontra jutok, hogy pl megoldottam egy részfeladatot, szusszanhatok.
    Ez bizony nagyon esetleges ami a mozgást illeti. Van, amikor képes vagyok 3-4 órán át, intenzíven és hatékonyan dolgozni, anélkül, hogy felállnék egyszer is. Marad a csodálkozás, hogy jesszusom hogy elment az idő :O

Szerintem én tipikusan ez az utóbbi megoldást választó informatikus vagyok, így ezt nem ajánlom neked, találj ki jobbat, okosabbat! Lehet egy-két év még nem számít, de mire nem fog nyom nélkül elmúlni, én már csak tudom! (nem szándékozlak ijesztgetni a lehetséges bajokkal, a bajaimmal, legyen ennyi elég, hogy van belőlük elég)

Táplálék-kiegészítő és vitamin, fehérje készítmény - a számításokhoz, az informatikusoknak is

Úgy látom és tapasztalom, hogy szükségünk van rá.

Táplálék-kiegészítő? Vitamin vagy fehérje készítmény? Mikor melyik és mennyi? Ebben rám ne számíts - mint azt írtam is, én informatikus vagyok, webfejlesztő -, nem vagyok ebben kompetens.

Ajánlani viszont tudok olyan-, bárki számára a neten elérhető helyet, ahol ha kell segítenek a választásban, de ha úgy tetszik, akkor Te magad válogatsz a széles termék palettájukról.

namaximum.hu - pontosan egy ilyen hely. Segítenek ha kell, válaszolnak a kérdéseidre és széles termék skálából választhatod ki a minőségi és új fejlesztésű táplálék-kiegészítő-, vitamin és fehérje készítmények valamelyikét.

Figyelem: a Számítások kalkulátoraival is tengernyi időt el lehet tölteni. Állj fel időnként és mozogj, akkor is ha elláttad táplálék kiegészítő vagy vitamin készítménnyel a szervezetedet.

Kalkulátorok a számításokhoz